Tarieven

Tarieven

Coaching


Om het gewenste resultaat te behalen is het belangrijk om jezelf tijd en ruimte te geven. Een verandering gebeurt niet van dag op dag, je doet dit stap voor stap zonder jezelf onder druk te zetten.


We houden een kennismakingsgesprek waarin we je vraag uitvoerig bespreken en ervaren of mijn manier van werken aansluit bij jouw verwachtigen.

Beslis je om ervoor te gaan? Dan leggen we een traject vast van 4 opvolgsessies waarin we je prioriteiten helder maken, een plan op maat maken en overgaan tot actie. 

Kennismakingsgesprek = 60 euro (75 min.)

Vervolgtraject (4 sessies) = 220 euro (60 min./sessie)

Relaxatietherapie

Kan deel uitmaken van je coachingstraject, maar je kunt ook een éénmalige behandeling reserveren:


Zen-Shiatsu = Japanse drukpuntmassage

Bij Shiatsu worden vingers, duimen en handpalmen gebruikt worden om druk uit te oefenen op specifieke punten op het lichaam. Blokkades en onevenwichtigheden in de energiestroom van het lichaam worden opgespoord en behandeld. Het doel is om het lichaam in diepe ontspanning te brengen. De behandeling wordt gegeven op de kledij.


Ontspannende lichaamsmassage*

Massagetherapie is een dankbaar hulpmiddel om tot rust te komen, een manier om het zenuwstelsel heel snel naar ontspanning te brengen en zo ook het brein te kalmeren. De aanraking tijdens een massage zorgt voor het vrijmaken van gelukshormonen en een betere doorbloeding. Je geniet van een behandeling met natuurlijke olie van de rug, de benen, schouders en het hoofd. *Enkel voor vrouwen vanaf 16 jaar


Japanse gezichtsmassage

Schoonheid straalt van binnenuit en in het Oosten wordt het gezien als een uitdrukking van gezondheid. Je bent gezond wanneer je emotioneel, mentaal en spiritueel in balans bent. Japanse gezichtsmassage werkt erg ontspannend, zorgt voor een betere doorstroming (natuurlijke facelift) en is vooral bijzonder omdat we op energetische drukpunten werken om Ki, je levensenergie, te stimuleren en harmoniseren.

Shiatsu = 60 euro (60 min.)

Lichaamsmassage = 60 euro (60 min.)

Japanse gezichtsmassage = 45 euro (50 min.)

Praktisch

  • Ik werk enkel op afspraak
  • Betaling: cash of payconiq
  • Annulatie tot 24 uur op voorhand is kostenloos, daarna betaal je de prijs van de sessie
  • Sommige ziekenfondsen komen tussen in je kosten