Aanbod

Aanbod

Minder stress en meer veerkracht

Als je te veel en te lang stress ervaart en niet meer tot rust komt kom je in een gevarenzone. Je hebt onvoldoende veerkracht om te bufferen en jezelf te beschermen.

Mogelijke alarmsignalen: je bent vermoeid, prikkelbaar, niet uitgerust na slaap, je hebt moeite om te focussen, hoofdpijn, je bent vergeetachtig,...

Het ene gezondheidsprobleem zet het andere in beweging: je ervaart onrust, je piekert veel, slaapt slecht, grijpt naar ongezonde voeding, je komt aan en voelt je niet goed in je vel, je vindt de energie niet meer om iets leuks te doen...

Tijdens een coachingstraject bekijken we hoe we deze vicieuze cirkel kunnen doorbreken.

Op jouw tempo bewegen, ademen en mediteren

Wanneer je een jachtig leven leidt negeer je vaak de signalen van je lichaam. Je blijft doorgaan, komt niet meer tot rust en dat tot de alarmbellen zo groot zijn dat je er niet meer aan voorbij kunt. Door te luisteren naar wat je lichaam vertelt en tijdig op de rem te drukken kun je bepaalde gezondheidsproblemen voorkomen.

Ik reik hulpmiddelen aan om terug dichter bij jezelf en tot rust te komen: Qigong, ademhalingsoefeningen, Shiatsu en massagetherapie.

Lichaamstherapie

In mijn praktijk hoor ik vaak dat mensen moeilijk tot rust komen. Hun hoofd zit vol en hun lichaam is erg gespannen. Om te kunnen werken aan doelstellingen/veranderingen in hun levensstijl is het noodzakelijk om eerst ruimte te creëren en letterlijk vrij te kunnen ademen. Massagetherapie is daarvan een dankbaar hulpmiddel, een manier om het zenuwstelsel heel snel tot rust te brengen en het brein te kalmeren.

Een Shiatsubehandeling of relaxerende lichaamsmassage kan deel uitmaken van je coachingstraject, maar kan ook afzonderlijk geboekt worden. Meer info bij tarieven.

Groepslessen

Leef in balans organiseert groepslessen boordevol ontspannende en meditatieve oefeningen, voor iedereen die op een gezonde manier in beweging wil blijven en meer rust en evenwicht wil ervaren.


De sessies gaan door bij Huize Wulvemote in Torhout. 

Het aantal deelnemers is beperkt dus graag tijdig en op voorhand inschrijven via info@leefinbalans.be

Wil je graag een groepsles aanbieden binnen je bedrijf, organisatie, tijdens een event,...?

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Ik werk iets op maat uit.

Ik werk samen met andere coaches en therapeuten zodat jij de begeleiding krijgt die je nodig hebt.

Voor voedingscoaching kun je terecht bij mijn collega gezondheidscoach Ilse Colpaert van Food- and Bodyhealing.

Gezien het onlosmakelijke verband tussen stress en voeding slaan we op jouw vraag graag de handen in elkaar om je nog beter te helpen. Wil je graag weten hoe we te werk gaan? Neem vrijblijvend contact op.